fbpx
december 30, 2022

Een meta-titel is een korte titel die wordt weergegeven in de zoekresultaten van een zoekmachine, en die gebruikers helpt om te beslissen of de website of webpagina relevant is voor hun zoekopdracht. De meta-titel wordt meestal weergegeven in de blauwe koppen boven de zoekresultaten en is een belangrijk onderdeel van de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van een website of webpagina.

Er zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden bij het maken van een meta-titel:

Zorg ervoor dat de meta-titel relevant is voor de inhoud van de website of webpagina. Zoekmachines geven de voorkeur aan meta-titels die relevant zijn voor de inhoud van de website of webpagina, zodat gebruikers weten wat ze kunnen verwachten als ze op de link klikken.

Maak de meta-titel aantrekkelijk voor gebruikers. Zoekmachines geven de voorkeur aan meta-titels die aantrekkelijk zijn voor gebruikers, omdat dit ervoor zorgt dat meer mensen op de link klikken.

Maak gebruik van zoekwoorden. Zoekmachines geven de voorkeur aan meta-titels die relevante zoekwoorden bevatten, omdat dit helpt om te bepalen wat de website of webpagina gaat behandelen.

Houd de meta-titel kort en bondig. Zoekmachines geven de voorkeur aan meta-titels die niet te lang zijn, omdat dit ervoor zorgt dat de meta-titel duidelijk en bondig is.

Hier zijn enkele voorbeelden van meta-titels voor verschillende websites of webpagina’s:

Voor een blogpost over hoe je een tuin ontwerpt: “Hoe je een prachtige tuin ontwerpt: tips en trucs”
Voor een e-commerce website die handgemaakte sieraden verkoopt: “Unieke handgemaakte sieraden: bekijk ons aanbod”

Voor een website over hoe je een huis kunt kopen: “Hoe je een huis kunt kopen: stap voor stap gids”
Ik hoop dat dit helpt! Als je nog vragen hebt of als je hulp nodig hebt bij het maken van een meta-titel, laat het ons gerust weten.

Misschien vind je dit ook interessant...

Over highvibe

High Vibration Media helpt jouw bedrijf een positieve impact te maken. Wij brengen rust terug in je online marketing door overzicht te creƫren, te meten en in te zetten op de juiste campagnes.

Het resultaat? Hogere omzet, lagere kosten en dus meer winst. Wij regelen jouw marketing zodat jij meer tijd en energie over voor je onderneming en de mooie kanten van het leven.

Volg ons op social media


Kennis maken?

High Vibe garanties

  • bewezen strategiEĆ«n
  • korte lIJnen, snelle service
  • full service
  • volledige ontzorging

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of boek vrijblijvend een adviesgesprek